ЕЛЕКТРА системи за електрично подно греење

 
Електричното подно греење претставува повеќекратен економичен систем, со поволна цена, квалитет, доверба и трајност, кoј трошоците за вградување ги сведува на минимум и не бара дополнително одржување.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Електра системи за заштита од снег и мраз

 
Наменети за заштита на хоризонтални и вертикални олуци, сливници, скали, патеки, влезно-излезни рампи за подземни гаражи и кровни површини.
 
 
 
 
 
 

Воздушни завеси

 
Eдинствени производители на воздушни завеси во Република Македонија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Климатизација - сервис и продажба

 
Нашата компанија е специјализирана за сервисирање на климатизација и продажба и монтажа на сите типови на клима уреди.

 
 
 
 
 

Електрични калорифери BANE AIR ТК-10

 
Производители на електрични греалки BANE AIR соодветни за кафулиња, кафеани, дискотеки, бутици и секаков вид на работилници, хали и простории.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изработка на грејачи за климатизација и вентилација

 
Изработка на грејачи за климатизација и вентилација со прилагодливи димензии според дадена форма и димензија на каналот со што се овозможува максимална искористеност на самиот грејач додека јачината на истите е по потреба на клиентите.

 
 
 
 
 
 

За нас

 
Нашето претпријатие Сервис Термо Кинг е основано во 1992 год. со локација во Скопје во населба Црниче и се занимава со производство на електрични калорифери, воздушни завеси и грејачи за вентилација и климатизација и изведба на електрично подно греење, изведба на вентилација како и продажба, монтажа и сервисирање на клима уреди.

Нашата производна програма се состои од сериско производство на три модели на електрични калорифери и тоа ТК-3 kw, ТК-4.5kw и 6-8-10 kw. Квалитетот на нашите електрични калорифери го потврдува високиот процент на покриеноста на нашиот пазар како и продажбата надвор ... Read more
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Референтна листа