Vivax AENI ( N Design)

25.990,00 ден41.990,00 ден

  • 3,5 kW
    5,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

  • A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
  • Енергетска ефикасност SEER/ SCOP 7.1/ 4.2
  • Опсег на ладење -15 оC ~ 50 оC
  • Опсег на греење -20 оC ~ 30 оC
  • Филтер за прашина, каталистички филтер
  • Припрема на електроника за Wi –FI

 

 

 

 

Модел

Капацитет ладење / греење(kW)
 

VIVAX 12

3,5 ( 1.1 ~ 4.16 ) / 3,8 ( 0.8 ~ 4.2 )

30 – 40 m2

VIVAX 18

 

5,2 ( 1.8 ~ 6.1 ) / 5,6 ( 1.4 ~ 6.7 )

40 – 50 m2

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW, 5,0 kW