Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Нашата приказна

Сервис Термо Кинг е основан во 1992 год. со локација во Скопје (населба Црниче), како сервис за климатизација.Следејки ги светските стандарди и трендови во оваа област и пошироко, а воедно и наше непрекинато надоградување и учење денес сме препознатлив бренд на пазарот под името “Bane Air” и нудиме широка палета на услуги и производи во областа на климатизација, греење и ладење.

Денес нашата компанија брои 11 вработени, и безброј задоволни кленти и соработки за кои непрекинато се стремиме да останат така!

Нашата дејност опфака производство на електрични калорифери, воздушни завеси и грејачи за вентилација/климатизација, изведба на електрично подно греење,изведба на системи против замрзнување од снег и мраз,топлински пумпи, и монтажа сервисирање и продажба на клима уреди. Ние сме единствени генерални застапници на реномирана полска фабрика ELEKTRA, за производство на грејни електрични кабли, а воедно и единствени производители на воздушни завеси со сопствено,  домашно производство.

Нашиот тим од стручни лица ви стои на располагање!

Ваш,

Сервис Термо Кинг

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.