Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Информации

Продажно изложбен салон

 • Адреса: Бул. Партизански одреди 17, 2/2
  Скопје, Р. Северна Македонија
 • Телефон: +389 78 242 656
                   +389 2 60 92 300
 • Email: termoking92@gmail.com
 • Пон-Пет 09:00 – 16:00
  Сабoта 09:00 – 13:00

Сервис

 • Адреса: Ул. Востаничка, бр. 21,
  Скопје, Р. Северна Македонија
 • Телефон: +389 2 2736 105
                   +389 2 2736 104
 • Електрично подно греење:
                   +389 75 206 196
 • Email: termoking92@gmail.com
 • Пон-Пет 08:00 – 16:00
  Сабoта 09:00 – 13:00

Контактирајте нè
  Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.