Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Детектирање прекини во електрично подно греење

Нашата компанија располага со специјален апарат кој што е единствен во државата за детектирање на прекин во електрично подно греење. Специјалниот апарат точно го детектира прекинот на кабелот, со што се отстранува дефектот само таму каде што е потребно и со самата постапка се заштедува доста време и финансии.

Галерија

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.