CARRIER console Inverter тавански / парапетен инвертер клима уред

79.990,00 ден103.990,00 ден

 • 40% заштеда на енергија во споредба со стандарден клима уред
 • А++ енергетска класа на ладење/ греење и SEER до 5,9 и SCOP дизајн
 • Парапетна и таванска опција на монтажа
 • Ниско ниво на бучава, зголемен протор и ефикасност на топлинска
 • размена со најнова 3Д спирална технологија на вентилатор на внатрешна единица
 • Флексибилна конекција за одвод на кондензат од лево или десно и интегрирана пумпа за кондензат
 • 5,0 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

CARRIER console Inverter тавански / парапетен инвертер клима уред (R32)

 

 • 40% заштеда на енергија во споредба со стандарден клима уред
 • А++ енергетска класа на ладење/ греење и SEER до 5,9 и SCOP дизајн
 • Парапетна и таванска опција на монтажа
 • Ниско ниво на бучава, зголемен протор и ефикасност на топлинска
 • размена со најнова 3Д спирална технологија на вентилатор на внатрешна единица
 • Флексибилна конекција за одвод на кондензат од лево или десно и интегрирана пумпа за кондензат
Модел Капацитет –

ладење / греење (kW)

Carrier 42QZL018R8S / 38QUS018R8T Under-ceiling XPower 5,2(2,6 ÷ 5,6) / 5,7(2,3 ÷ 5,8)
Carrier 42QZL024R8S / 38QUS024R8T Under-ceiling XPower 7,0(3,2 ÷ 7,7) / 7,4(2,7 ÷ 8,3)

Каталог Carrier Console

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

5,0 kW, 7,0 kW