TOSHIBA DAISEIKAI 9 invеrter

89.990,00 ден125.990,00 ден

 • Високи SCOP и SЕЕR од неверојатни 10,5 !!!
 • A+++ највисока енергетска класа при греење/ладење
 • Најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска технологија
 • 3D Air Flow, On-demand defrosting, плазмајонизирачки филтер
 • Неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј
 • Нов систем на дување и тивка работа (помалку од 20dB) Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 еuro)
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46 oC Опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  4,5 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • Високи SCOP и SЕЕR од неверојатни 10,5 !!!
 • A+++ највисока енергетска класа при греење/ладење
 • Најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска технологија
 • 3D Air Flow, On-demand defrosting, плазмајонизирачки филтер
 • Неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј
 • Нов систем на дување и тивка работа (помалку од 20dB) Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 еuro)
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46 oC Опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
Модел Капацитет –
ладење/ греење(kW)
Toshiba RAS-10PKVPG-E / RAS-10PAVPG-E Daiseikai 2,5 (0,80 ÷ 3,50) / 3,2 (0,70 ÷ 5,80)
Toshiba RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E Daiseikai 3,5 (0,90 ÷ 4,20) / 4,0 (0,80 ÷ 6,50)
Toshiba RAS-16PKVPG-E / RAS-16PAVPG-E Daiseikai 4,5 (0,90 ÷ 5,20) / 5,5 (0,80 ÷ 7,00)

Дополнителни информации

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 4,5 kW

Бренд