На Попуст!

VIVAX AEYIs INVERTER ( Y – DESIGN )

49.990,00 ден

 • 3,5 kW
  3,5 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • Заштедете со Eco Mode опцијата
 • За мирен сон “ноќен режим на работа”
 • Со детекторот за движење се регулира насоката на воздухот кон Вас, на страна од Вас или по 30 минутно отсуство автоматско намалување на фрекфенцијата на проток на воздух
 • I Feel ja постигнува бараната температура според позицијата на далечинскиот управувач
 • Turbo опција за брзо постигнување на бараната температура
 • Намалување на прашината со претворање на позитивните јони во негативни со вградениот јонизатор
 • Bio филтер и филтер за прашина за заштита од честички
 • Загрејте се и при надворешна температура од -20°C
 

Модел

Капацитет ладење / греење(kW)
VIVAX 12 3,5 kw – 4,2

40 – 55 m2

Каталог VIVAX

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW