HAIER CASSETTE INVERTER – касетни инвертер клима уреди (R410А)

 • A++ енергетска класа при ладење и греење
 • рамномерна 4-страна дистрибуција на воздух
 • вградена пумпа за кондензна вода (до 600mm подигање)
 • можност за жичан контролер (со доплата) и приклучок на on/off хотелска картичка
 • едноставно одржување и можност за довод на свеж воздух
 • 24h тајмер и ауторестарт функција
 • напреден и компактен дизајн со мала вградбена висина од 240mm до 290mm
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од  -10 ÷ 46­ oC
 • опсег на работа греење  – надворешна температура од  -15 ÷ 24­ oC
 • гаранција 36 месеци, Eurovent сертификат за квалитет

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ енергетска класа при ладење и греење
 • рамномерна 4-страна дистрибуција на воздух
 • вградена пумпа за кондензна вода (до 600mm подигање)
 • можност за жичан контролер (со доплата) и приклучок на on/off хотелска картичка
 • едноставно одржување и можност за довод на свеж воздух
 • 24h тајмер и ауторестарт функција
 • напреден и компактен дизајн со мала вградбена висина од 240mm до 290mm
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од  -10 ÷ 46­ oC
 • опсег на работа греење  – надворешна температура од  -15 ÷ 24­ oC
 • гаранција 36 месеци, Eurovent сертификат за квалитет
Модел Капацитет –

ладење / греење (kW)

Haier Four-way cassette 18

AB18CS1ERA(S)/1U18FS2ERA(S)

5,0 (1,8 ÷ 5,8) / 5,2 (2,0 ÷ 6,5)
Haier Four-way cassette 36

AB36ES1ERA(S)/1U36HS1ERA(S)

9,5 (2,2 ÷ 11,2) / 11,0 (2,5 ÷ 11,8)

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

5,0 kW, 9,5 kW