На Попуст!

CARRIER EXTREME 2 INVERTER

38.990,00 ден75.990,00 ден

 • А++ / А++ енергетска класа на ладење и греење
 • Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување
 • Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем
 • Вклученa UV lamp, Green Fin (9, 12)
 • Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, X-Eco, Sleep и Quiet
 • Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
 • Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат
 • Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 50 oC
 • Опсег на работа греење –надворешна температура од -20 ÷ 24 oC
 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • А++ / А++ енергетска класа на ладење и греење
 • Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување
 • Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем
 • Вклученa UV lamp, Green Fin (9, 12)
 • Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, X-Eco, Sleep и Quiet
 • Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
 • Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат
 • Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 50 oC
 • Опсег на работа греење –надворешна температура од -20 ÷ 24 oC
Модел Капацитет –

ладење/ греење(kW)

 Carrier Extreme 2,75 (1.0 ÷ 3.2) / 2.9(0,8 ÷ 3.4)

25 – 35 m2

Carrier Extreme 3,65(1.4 ÷ 4,30) / 3.9(1.1 ÷ 4.4)

30 – 45 m2

Carrier Extreme 5.28 (2.4 ÷ 6.1) / 5,7 (2.1 ÷ 6.7)

40 – 55 m2

Carrier Extreme 7.04 (2.1 ÷ 8.2) / 7.5 (1.5÷ 8.2)

55 m2-70m2

Каталог Carrier Extreme

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 7,0 kW