На Попуст!

TOSHIBA Shorai Edge inverter клима уреди (R32)

63.990,00 ден107.990,00 ден

 • A+++ / А+++ висока енергетска класа при ладење /греење
 • Зголемени капацитети и опсег на работа на ладење /греење Најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска технологија (кај моделите од 5,0 kW па нагоре)
 • ECO mode, Quiet mode, Hi Power, 3D Air Flow(18,22,24)
 • ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем
 • Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 еuro)
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46 oC Опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  4,5 kW
  5,0 kW
  6,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A+++ / А+++ висока енергетска класа при ладење /греење
 • Зголемени капацитети и опсег на работа на ладење /греење Најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска технологија (кај моделите од 5,0 kW па нагоре)
 • ECO mode, Quiet mode, Hi Power, 3D Air Flow(18,22,24)
 • ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем
 • Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 еuro)
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46 oC Опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
Модел Капацитет –
ладење/ греење(kW)
Toshiba RAS-B10J2KVSG-E / RAS-10J2AVSG-E Shorai Edge 2,5 (0,89 ÷ 3,20) / 3,2 (0,90 ÷ 4,80)
Toshiba RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E Shorai Edge 3,5 (1,00 ÷ 4,10) / 4,2 (1,00 ÷ 5,30)
Toshiba RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2AVSG-E Shorai Edge 4,6 (1,20 ÷ 5,30) / 5,5 (1,10 ÷ 6,50)
Toshiba RAS-18J2KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E Shorai Edge 5,0 (1,20 ÷ 6,00) / 6,0 (1,10 ÷ 6,50)
Toshiba RAS-B22J2KVSG-E / RAS-22J2AVSG-E Shorai Edge 6,1 (1,39 ÷ 6,70) / 7,0 (1,15 ÷ 7,50)
Toshiba RAS-B24J2KVSG-E / RAS-24J2AVSG-E Shorai Edge 7,0 (1,70 ÷ 7,70) / 8,0 (1,70 ÷ 8,80)

Каталог SHORAI-EDGE

Каталог Toshiba 2022

Дополнителни информации

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 4,5 kW, 5,0 kW, 6,0 kW, 7,0 kW

Бренд