На Попуст!

VIVAX AERI + R32 RED

29.999,00 ден

 •  A +++ /A++ Енергетска класа на ладење и греење
 •  Работа со капацитет од 107% на 2 оC и може да се користи кога температурите пагаат до -25 оC
 •   Опсег на ладење -15оC ~ 50оC
 •  Опсег на греење -20оC ~ 30оC
 •  Филтер за прашина, самочистење, био филтер
 •  Заштита од корозија – златна обвивка
 •  Јонизатор
 •  I feel функција
 •   Auto swing , тајмер
 • 3,5 kW
  3,5 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 •  A +++ /A++ Енергетска класа на ладење и греење
 •  Работа со капацитет од 107% на 2 оC и може да се користи кога температурите пагаат до -25 оC
 •   Опсег на ладење -15оC ~ 50оC
 •  Опсег на греење -20оC ~ 30оC
 •  Филтер за прашина, самочистење, био филтер
 •  Заштита од корозија – златна обвивка
 •  Јонизатор
 •  I feel функција
 •   Auto swing , тајмер
Модел Капацитет ладење / греење(kW)
VIVAX 09 2,6 (1.03 ~ 3.19)/2,7(0.8 ~ 3.6)
25 – 30 m2
VIVAX 12 3,5 (0.8 ~ 4.16) /3,8(1.1 ~ 4.8)
30 – 40 m2
VIVAX 18 5,3(1.7 ~ 6.2) /5,5 (1.1 ~ 7.0)
40 – 55 m2
VIVAX 24 7,3 (2.6 ~ 8.4) /7.6 ( 1.5 ~ 9.4 )
50 – 65 m2

Каталог VIVAX

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW