AUX Ducted inverter (R32)

136.000,00 ден

 • А++/А+ висока енергетска класа при ладење / греење
 • DC Hybrid inverter технологија
 • компактен дизајн погоден за спуштен плафон
 • стандарден отвор за довод на свеж воздух
 • опција за пумпа за конденз на вода
 • ниско ниво на бучава, Auto-restart,
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 52 oC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
 • 24 месеци Гаранција.
 • 16 kW
  16 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • А++/А+ висока енергетска класа при ладење / греење
 • DC Hybrid inverter технологија
 • компактен дизајн погоден за спуштен плафон
 • стандарден отвор за довод на свеж воздух
 • опција за пумпа за конденз на вода
 • ниско ниво на бучава, Auto-restart,
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 52 oC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
 • 24 месеци Гаранција.
      Модел Капацитет ладење / греење
AUX ALMD-H60/SDR3HA 16,0 (4,7 ÷ 17,5) / 17,0 (4,7 ÷ 18,5)

Дополнителни информации

Моќност

16 kW

Бренд