AUX INVERTER Multi инвертер

 • A++/A+ енергетска класа при ладење и греење
 • A++ SEER Енергетска класа
 • Изведба со 4 внатрешни единици
 • DC Twin rotor inverter технологија
 • ниско ниво на бучава, Auto-restart,
 • греач во када на кондензатор против мрзнење
 • антипрашест и антибактериски филтер
 • поголема должина на дистрибуција на воздухот
 • функција на самочистење и самодијагностицирање
 • Intelligent Defrosting, Energy saving,
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 52 oC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од  -15 ÷ 24 oC
 • 24 месеци Гаранција.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++/A+ енергетска класа при ладење и греење
 • A++ SEER Енергетска класа
 • Изведба со 4 внатрешни единици
 • DC Twin rotor inverter технологија
 • ниско ниво на бучава, Auto-restart,
 • греач во када на кондензатор против мрзнење
 • антипрашест и антибактериски филтер
 • поголема должина на дистрибуција на воздухот
 • функција на самочистење и самодијагностицирање
 • Intelligent Defrosting, Energy saving,
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 52 oC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од  -15 ÷ 24 oC
 • 24 месеци Гаранција.
Мулти сплит систем: Модел Капацитет  ладење / греење (kW)
Со 4 внатрешни единици AUX AM5-H42 / 4DR3 – (included basepan heater) 12,0 (2,7 – 12,7) / 13,0 (2,9 – 13,1)
1 х внатрешна единицa AMWM-H09 / 4R3(F*) 2,5 (1,4 ÷ 3,3) / 2,7 (1,2 ÷ 3,3)
2 х внатрешна единицa AMWM-H12 / 4R3(F*) 3,5 (1,7 ÷ 3,7) / 3,5 (1,5 ÷ 3,7)
1 х внатрешна единицa AMWM-H18 / 4R3(F*) 5,2 (2,5 ÷ 5,8) / 5,3 (2,2 ÷ 5,8)

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

5,0 kW, 12 kW