На Попуст!

VIVAX AEEI INVERTER (E – DESIGN)

34.999,00 ден

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (8.1/4.6)
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:611.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ДО 43
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
 • 3,5 kW
  3,5 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (8.1/4.6)
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:611.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ДО 43
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
 

Модел

 

Капацитет ладење / греење(kW)

 

ACP-12CH35AEEI+ R32

 

3,5 (0,8~ 3,8) /3,8(0,5 ~

4.3)

30 – 40 m2

Каталог VIVAX

Дополнителни информации

Моќност

3,5 kW

Бренд