DAIKIN SENSIRA

 • A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 • Фреон R – 32  Bluevolution
 • Ултра тивок 21
 • Опсег на ладење -10оC ~ +46оC
 • Опсег на греење 15оC ~ +18оC
 • Тајмер 24 часовен
 • Wi-Fi адаптер за “on line” контрола (опција +3.600)
 • Антибактериски филтер
 • Ултра тивка 21 db

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 • Фреон R – 32  Bluevolution
 • Ултра тивок 21
 • Опсег на ладење -10оC ~ +46оC
 • Опсег на греење 15оC ~ +18оC
 • Тајмер 24 часовен
 • Wi-Fi адаптер за “on line” контрола (опција +3.600)
 • Антибактериски филтер
 • Ултра тивка 21 db

 

 

Модел

Капацитет

ладење / греење(kW)

 

FTXF25C   2,5 / 2,8kw

2.5 (1,3 ~ 3,0)  / 2.8 (2,5~ 4.0)

25 – 35 m2

 

FTXF35C   3,3 / 3,5kw

3.3 (1.3 ~ 3.8) / 3.7 (1.7 ~ 4.8)

40 – 55 m2

 

FTXF42C   4,2 / 4,6kw

 

4.0 kw

 

FTXF50A   5,0 / 6,0kw

5.0 (1.7 ~ 7.7) / 6.0 ( 1.7 ~ 6.0 )

50 – 65 m2

 

FTXF60A   6,0 / 6,4kw

6,0 (1.7 ~ 6,0 / 6.4 ( 1.7 ~ 8.0 )

50 – 65 m2

 

FTXF71A   7,1 / 8,2kw

7,1 (2,3 ~ 7.3) / 8.2 ( 2,3 ~ 9.0 )

6580 m2

Дополнителни информации

Моќност

2 kW, 2,5 kW, 3,5 kW, 4,5 kW, 5,0 kW, 6,0 kW, 7,0 kW

Бренд