На Попуст!

VIVAX AERI ПАРАПЕТНА

39.990,00 ден49.990,00 ден

 • A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 • Енергетска ефикасност SEER и SCOP6,4 до 7,1
 • Опсег на ладење -15оC ~ 50оC
 • Опсег на греење -20оC ~ 30оC
 • Грејач на компресор и грејач на кондензатор
 • Антибактериски филтер и јонизатор
 • 3,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 • Енергетска ефикасност SEER и SCOP6,4 до 7,1
 • Опсег на ладење -15оC ~ 50оC
 • Опсег на греење -20оC ~ 30оC
 • Грејач на компресор и грејач на кондензатор
 • Антибактериски филтер и јонизатор
 

Модел

 

Капацитет ладење / греење(kW)

 

ACP-12CT35AERI R32

3,5 (0,8~ 3,8) /3,8(0,5 ~ 4.3)

30 – 40 m2

 

ACP-18CT50AERI R32

5,3(1.8 ~ 6.1) /5,5 (1.4 ~ 6.7)

40 – 55 m2

Каталог VIVAX

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW, 5,0 kW