TOSHIBA Bi-Flow Console inverter клима уреди

84.990,00 ден119.990,00 ден

 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ / A+ висока енергетска класа при ладење /греење
 • Греење во подот – долна зона, елегантен дизајн, тивка работа
 • Ефикасен Pure-Flow и IAQ филтрирачки систем, функција на самочистење Опсег на работа ладење – надворешна температура од 15 ÷ 46 oC
 • Опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
Модел Капацитет –
ладење/ греење(kW)
Toshiba RAS-B10J2FVG-Е / RAS-10J2AVSG-E1 Bi Flow 2,5 (0,95 ÷ 3,20) / 3,2 (0,85 ÷ 4,40)
Toshiba RAS-B13J2FVG -Е / RAS-13J2AVSG-E1 Bi Flow 3,5 (1,05 ÷ 4,10) / 4,2 (1,00 ÷ 5,00)
Toshiba RAS-B18J2FVG -Е / RAS-18J2AVSG-E1 Bi Flow 5,0 (1,20 ÷ 5,60) / 6,0 (1,30 ÷ 6,30)

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW