VIVAX AEVI ( V – DESIGN)

29.990,00 ден39.999,00 ден

 •  A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 •  Енергетска ефикасност SEER и SCOP6,4 до 7,1
 •  Опсег на ладење -15оC ~ 50оC
 •  Опсег на греење -20оC ~ 30оC
 •  Грејач на компресор и грејач на кондензатор
 •  Антибактериски филтер и јонизатор
 •  Припрема на електроника за Wi –FI
 •  Ултра тивка 21 db
 • 3,5 kW
  3,5 kW
 • Gray Mirror
  Gray Mirror
  Gold
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 •  A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 •  Енергетска ефикасност SEER и SCOP6,4 до 7,1
 •  Опсег на ладење -15оC ~ 50оC
 •  Опсег на греење -20оC ~ 30оC
 •  Грејач на компресор и грејач на кондензатор
 •  Антибактериски филтер и јонизатор
 •  Припрема на електроника за Wi –FI
 •  Ултра тивка 21 db
 

Модел

 

Капацитет ладење / греење(kW)

VIVAX 12 GRAY MIRROR 3,5 (1.3 ~ 4.5) /3,8(1.0 ~ 4.9)

30 – 40 m2

VIVAX 12 GOLD 3,5 (1.3 ~ 4.5) /3,8(1.0 ~ 4.9)

30 – 40 m2

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW

Боја

Gray Mirror, Gold