На Попуст!

VIVAX AERI + R32( R – DESIGN )

26.990,00 ден61.999,00 ден

 •  A +++ / A++ Енергетска класа на ладење / греење
 •  R + DESIGN работи со капацитет од 107% искористеност на 2 С и може да се користи и кога температурите ке достигнат до – 25 С
 •  Филтер за прашина, био филтер, јонизатор
 •  Грејач на компресор и кондензатор
 •  Intelegent defrost, I feel функција
 •  Автоматски режим, Wi – fi ready
 •  Ултра тивка, дигитален дисплеј, тајмер
 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

VIVAX R – DESIGN +

 •  A +++ / A++ Енергетска класа на ладење / греење
 •  R + DESIGN работи со капацитет од 107% искористеност на 2 С и може да се користи и кога температурите ке достигнат до – 25 С
 •  Филтер за прашина, био филтер, јонизатор
 •  Грејач на компресор и кондензатор
 •  Intelegent defrost, I feel функција
 •  Автоматски режим, Wi – fi ready
 •  Ултра тивка, дигитален дисплеј, тајмер
Модел Капацитет ладење / греење(kW)
VIVAX 09 2,6 (1.03 ~ 3.19)/2,7(0.8 ~ 3.6)
25 – 30 m2
VIVAX 12 3,5 (0.8 ~ 4.16) /3,8(1.1 ~ 4.8)
30 – 40 m2
VIVAX 18 5,3(1.7 ~ 6.2) /5,5 (1.1 ~ 7.0)
40 – 55 m2
VIVAX 24 7,3 (2.6 ~ 8.4) /7.6 ( 1.5 ~ 9.4 )
50 – 65 m2

Каталог VIVAX

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 7,0 kW