CARRIER Duct INVERTER – каналски инвертер клима уреди (R410А)

 • 40% заштеда на енергија во споредба со стандарден клима уред
 • Најнова DC Hybrid inverter технологија со twin-rotary компресор
 • Автоматски рестарт по прекин на струја
 • Компактен дизајн погоден за спуштен плафон, висина од 210mm
 • Флексибилност на поврат на воздух од долу и позади
 • Стандарден отвор за довод на свеж воздух
 • Лесна замена на филтер од доле и позади
 • Ниско ниво на бучава
 • Опција за пумпа за конденз

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • 40% заштеда на енергија во споредба со стандарден клима уред
 • Најнова DC Hybrid inverter технологија со twin-rotary компресор
 • Автоматски рестарт по прекин на струја
 • Компактен дизајн погоден за спуштен плафон, висина од 210mm
 • Флексибилност на поврат на воздух од долу и позади
 • Стандарден отвор за довод на свеж воздух
 • Лесна замена на филтер од доле и позади
 • Ниско ниво на бучава
 • Опција за пумпа за конденз
Модел Капацитет –

ладење / греење (kW)

Carrier Duct

42QSM036DSA / 38QUS036DSЕ

10,3 (5,3 ÷ 12,0) / 11,5 (5,7 ÷ 14,0)

 

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

10,0 kW