На Попуст!

TOSHIBA Haori Design Premium inverter клима уреди (R32)

68.990,00 ден88.990,00 ден

 • A+++ / А+++ висока енергетска класа при ладење /греење
 • Фабрички вграден Wi-Fi со следење на потрошувачка на електрична енергија Можност за управување преку ALEXA и Google Assistant HADA CareFlow
 • Модерен филтрирачки систем: антипрашест филтер, прочистувач на воздух “Plasma purifier” и „Ultra pure“ филтер
 • Преден текстилен панел кој може да се менува Луксузен далечински управувач
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46 oC Опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  4,5 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A+++ / А+++ висока енергетска класа при ладење /греење
 • Фабрички вграден Wi-Fi со следење на потрошувачка на електрична енергија Можност за управување преку ALEXA и Google Assistant HADA CareFlow
 • Модерен филтрирачки систем: антипрашест филтер, прочистувач на воздух “Plasma purifier” и „Ultra pure“ филтер
 • Преден текстилен панел кој може да се менува Луксузен далечински управувач
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46 oC Опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
Капацитет –
Модел ладење/ греење(kW)
Toshiba RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 Haori 2,5 (0,89 ÷ 3,20) / 3,2 (0,90 ÷ 4,70)
Toshiba RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2AVSG-E1 Haori 3,5 (1,00 ÷ 4,10) / 4,2 (1,00 ÷ 5,30)
Toshiba RAS-B16N4KVRG-E / RAS-16J2AVSG-E1 Haori 4,6 (1,20 ÷ 5,30) / 5,5 (1,10 ÷ 6,30)

Каталог – HAORI

Каталог Toshiba 2022

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 4,5 kW