HAIER Console Series Inverter

52.990,00 ден

 • A++/А+ енергетска класа при ладење и греење
 • 180 Sine wave DC Inverter технологија со Intelegent Air
 • Super Quiet mode, comfortable sleep mode, Turbo mode – режими на работа
 • 3D Air flow, антипрашест филтер, функција на одвлажнување
 • Греење во подот – долна зона ( Oсвен Haier Console 18) елегантен  дизајн, тивка работа
 • Функција за самочистење и самодијагностицирање , Auto restart , 24h тајмер
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од  -10 ÷ 43­ oC
 • опсег на работа греење  – надворешна температура од  -15 ÷ 24­ oC
 • гаранција 36 месеци
 • 3,5 kW
  3,5 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 

 • A++/А+ енергетска класа при ладење и греење
 • 180 Sine wave DC Inverter технологија со Intelegent Air
 • Super Quiet mode, comfortable sleep mode, Turbo mode – режими на работа
 • 3D Air flow, антипрашест филтер, функција на одвлажнување
 • Греење во подот – долна зона ( Oсвен Haier Console 18) елегантен  дизајн, тивка работа
 • Функција за самочистење и самодијагностицирање , Auto restart , 24h тајмер
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од  -10 ÷ 43­ oC
 • опсег на работа греење  – надворешна температура од  -15 ÷ 24­ oC
 • гаранција 36 месеци
Модел Капацитет –

ладење / греење (kW)

Haier Console

AF352S2SD1FA / 1U35S2SM1FA

3,4 (1,0 ÷ 4,0) / 3,7 (1,1 ÷ 4,6)

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW