На Попуст!

VIVAX AEQIs INVERTER

19.990,00 ден54.990,00 ден

 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:38.50 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ДО 50
 • ФРЕОН:R32
 

Модел

Капацитет ладење / греење(kW)
 

ACP-09CH25AEQI R32

2,3 ( 0.9 ~ 3.4 ) / 2,9 ( 0.8 ~ 3.4 )

25 – 30 m2

 

ACP-12CH35AEQI R32

3,5 ( 1.1 ~ 4.16 ) / 3,8 ( 0.8 ~ 4.2 )

30 – 40 m2

 

ACP-18CH50AEQI R32

5,2 ( 1.8 ~ 6.1 ) / 5,6 ( 1.4 ~ 6.7 )

40 – 50 m2

 

ACP-24CH70AEQI R32

7.0 ( 2.6 ~ 7.9 ) / 7.3 ( 1.6 ~ 8.8 )

50 -65 m2

Каталог VIVAX

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 7,0 kW