На Попуст!

TOSHIBA Seiya inverter клима уреди (R32)

48.990,00 ден90.990,00 ден

 • A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашест филтер Исклучително тивка работа (дури до 19 dB)
 • Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни можности и функции (со доплата)
 • Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 еuro)
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46 oC Опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  4,5 kW
  5,0 kW
  6,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашест филтер Исклучително тивка работа (дури до 19 dB)
 • Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни можности и функции (со доплата)
 • Опција за Wi-Fi управување (со доплата од 80,00 еuro)
 • Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46 oC Опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
Модел Капацитет –
ладење/ греење (kW)
Toshiba RAS-B10J2KVG-Е / RAS-10J2AVG-E Seiya 2,5 (0,80 ÷ 3,00) / 3,2 (1,00 ÷ 3,90)
Toshiba RAS-B13J2KVG-Е / RAS-13J2AVG-E Seiya 3,3 (1,00 ÷ 3,60) / 3,6 (1,10 ÷ 4,50)
Toshiba RAS-B16J2KVG-Е / RAS-16J2AVG-E Seiya 4,2 (1,20 ÷ 4,70) / 5,0 (1,30 ÷ 6,00)
Toshiba RAS-18J2KVG-Е / RAS-18J2AVG-E Seiya 5,0 (1,30 ÷ 5,50) / 5,4 (1,00 ÷ 6,00)
Toshiba RAS-24J2KVG-Е / RAS-24J2AVG-E Seiya 6,5 (1,60 ÷ 7,20) / 7,0 (1,60 ÷ 8,10)

Каталог Toshiba Seiya-MK

Каталог Toshiba 2022

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 4,5 kW, 5,0 kW, 6,0 kW