На Попуст!

HAIER TIDE PLUS Series inverter

27.990,00 ден29.990,00 ден

 • A++ / A+ висока енергетска класа на ладење/греење
 • DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Антибактериски филтер, Eurovent сертификат
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
 • Оптимизиран дизајн на вентилаторот кој овозможува тивка работа (18 dB)
 • Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43 oC/-15÷24 oC
 • 2,2 kW
  2,2 kW
  3,5 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ / A+ висока енергетска класа на ладење/греење
 • DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Антибактериски филтер, Eurovent сертификат
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
 • Оптимизиран дизајн на вентилаторот кој овозможува тивка работа (18 dB)
 • Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43 oC/-15÷24 oC
Модел Капацитет –
ладење / греење (kW)
Haier TIDE Green 09 2,6 (0,8 ÷ 3,0) / 2,8 (0,8 ÷ 3,2)
AS25THMHRA / 1U25YEMFRA
Haier TIDE Green 12 3,5 (0,8 ÷ 3,7) / 3,6 (0,8 ÷ 4,2)
AS35TAMHRA / 1U35YEMFRA

Дополнителни информации

Моќност

2,2 kW, 3,5 kW

Бренд