CARRIER Cassette INVERTER – касетни инвертер клима уреди (R410А)

 • 40% заштеда на енергија во споредба со стандарден клима уред
 • Најнова DC Hybrid inverter технологија со twin-rotary компресор
 • Вградена пумпа за кондензна вода
 • Автоматски рестарт по прекин на струја
 • Ултратенок дизајн (205mm висина) за едноставна инсталација и одржување
 • Четиристран панел со 360° еднаква распределба на воздухот
 • Ниско ниво на бучава, зголемен проток и ефикасност на топлинска размена
 • Со најнова 3D спирална технологија на вентилатор на внатрешна единица
 • Стандарден отвор за довод на свеж воздух

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • 40% заштеда на енергија во споредба со стандарден клима уред
 • Најнова DC Hybrid inverter технологија со twin-rotary компресор
 • Вградена пумпа за кондензна вода
 • Автоматски рестарт по прекин на струја
 • Ултратенок дизајн (205mm висина) за едноставна инсталација и одржување
 • Четиристран панел со 360° еднаква распределба на воздухот
 • Ниско ниво на бучава, зголемен проток и ефикасност на топлинска размена
 • Со најнова 3D спирална технологија на вентилатор на внатрешна единица
 • Стандарден отвор за довод на свеж воздух

 

Модел Капацитет –

ладење / греење (kW)

Carrier 4-way Cassette

42QTD018D8S / 38QUS018D8S

5,0 (2,0 ÷ 5,5) / 5,5 (2,0 ÷ 6,0)
Carrier 4-way Cassette

42QTD060DSA / 38QUS060R8T

15,4 (5,2 ÷ 16,7) / 18,0 (4,3 ÷ 19,3)

Каталог Carrier kasetni

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

5,0 kW, 15,4 kW