VIVAX AEMIs ( M – DESIGN)

19.990,00 ден54.990,00 ден

 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 • Енергетска ефикасност SEER/ SCOP 7.1/ 0
 • Опсег на ладење -15 оC ~ 50 оC
 • Опсег на греење -20 оC ~ 30 оC
 • I feel- опција
 • BIO Антибактериски филтер
 • Припрема на електроника за Wi –FI
 

Модел

Капацитет ладење / греење(kW)
 

VIVAX 09

2,3 ( 0.9 ~ 3.4 ) / 2,9 ( 0.8 ~ 3.4 )

25 – 30 m2

 

VIVAX 12 + Wi-Fi

3,5 ( 1.1 ~ 4.16 ) / 3,8 ( 0.8 ~ 4.2 )

30 – 40 m2

 

VIVAX 18

5,2 ( 1.8 ~ 6.1 ) / 5,6 ( 1.4 ~ 6.7 )

40 – 50 m2

 

VIVAX 24

7.0 ( 2.6 ~ 7.9 ) / 7.3 ( 1.6 ~ 8.8 )

50 -65 m2

Каталог VIVAX

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 7,0 kW