VIVAX REWI INVERTER (W – DESIGN)

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:875 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ДО 43
 • ФИЛТРИ:Nano Aqua јонизатор
 • филтер за прашина и био филтер

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:875 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ДО 43
 • ФИЛТРИ:Nano Aqua јонизатор
 • филтер за прашина и био филтер
 

Модел

 

Капацитет ладење / греење(kW)

 

ACP-12CH35REWI/I

3,5 (0,8~ 3,8) /3,8(0,5 ~ 4.3)

30 – 40 m2

 

ACP-18CH50REWI/I

5,3(1.8 ~ 6.1) /5,5 (1.4 ~ 6.7)

40 – 55 m2

Каталог VIVAX

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW, 5,0 kW