VIVAX АЕF / AEH МОБИЛНА

 • A /A Енергетска класа на ладење и греење
 • Anti cool air design
 • Одвлажнување, лед дисплеј
 • Прикажување на самодијагноза, повекенасочни позиции
 • Самоиспарувачки систем
 • Memory функција (auto restart)

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A /A Енергетска класа на ладење и греење
 • Anti cool air design
 • Одвлажнување, лед дисплеј
 • Прикажување на самодијагноза, повекенасочни позиции
 • Самоиспарувачки систем
 • Memory функција (auto restart)
 

Модел

 

Капацитет ладење / греење(kW)

 

ACP-09PT25AEG R290

2,6 (1.03 ~ 3.19)/2,7(0.8 ~ 3.6)

25 – 30 m2

 

ACP-12PT35AEF R290

3,5 (0,8~ 3,8) /3,8(0,5 ~ 4.3)

30 – 40 m2

 

ACP-12PT35AEH R290

3,5 (0,8~ 3,8) /3,8(0,5 ~ 4.3)

30 – 40 m2

Дополнителни информации

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 3,51 kW

Бренд