Електричен калорифер ТК – 10

0,00 ден

Соодветен за затоплување на секаков вид угостителски објекти, работилници, хали и простории од 30m2 до 100m2. Како и претходните и овој модел е комплетно автоматизиран со регулатор кој му овозможува да работи на 6 kW, 8 kW и 10 kW, во зависност од големината на просторијата. Има вградено собен термостат за вклучување и исклучување на апаратот. Во зависност од просторот може да се монтира на ѕид или да се постави на мобилно постоље со што може да се придвижува низ просторијата по сопствена желба.

 

 • 6,0 kW
  6,0 kW
  8 kW
  10,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Соодветен за затоплување на секаков вид угостителски објекти, работилници, хали и простории од 30m2 до 100m2. Како и претходните и овој модел е комплетно автоматизиран со регулатор кој му овозможува да работи на 6 kW, 8 kW и 10 kW, во зависност од големината на просторијата. Има вградено собен термостат за вклучување и исклучување на апаратот. Во зависност од просторот може да се монтира на ѕид или да се постави на мобилно постоље со што може да се придвижува низ просторијата по сопствена желба.

Технички карактеристики

 • Регулатор за греење на 6 kW, 8 kW и 10 kW
 • Собен термостат до 30°С
 • Максимална моќност 10 kW
 • Приклучок (трофазна струја) 380 V
 • Димензии (ширина x висина x длабочина): 320mm x 335mm x 565mm
 • Гаранција 12 месеци со обезбеден сервис и резервни делови за понатамошно одржување

Дополнителни информации

Моќност

6,0 kW, 8 kW, 10,0 kW

Бренд