Eлектричен калорифер TK – 4

0,00 ден

Соодветен за домашна употреба, за во канцеларии и викенд куќи, како и ресторани и останати видови на простории до 30m2 или 60m3. Овој модел е комплетно автоматизиран, има вграден термостат со што самиот се вклучува или исклучува и ја регулира бараната температура во просторијата. Има вградено и прекинувач за дворежимска работа од 2 kW на 4 kW по сопствена желба

 • 2 kW
  2 kW
  4 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Соодветен за домашна употреба, за во канцеларии и викенд куќи, како и ресторани и останати видови на простории до 30m2 или 60m3. Овој модел е комплетно автоматизиран, има вграден термостат со што самиот се вклучува или исклучува и ја регулира бараната температура во просторијата. Има вградено и прекинувач за дворежимска работа од 2 kW на 4 kW по сопствена желба

 

             Технички карактеристики

 • Моќност на греење 2 kW и 4 kW со регулација
 • Максимална електрична потрошувачка 4 kW
 • Димензии (ширина x висина x длабочина): 285mm x 245mm x 265mm
 • Mоделот ТК-4 е многу тивок при работа и многу економичен во потрошувачката на електрична енергија
 • Монофазна струја
 • Двојна термичка заштита
 • Гаранција 12 месеци со обезбеден сервис и резервни делови за понатамошно одржување

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2 kW, 4 kW