Електричен калорифер ТК – 4,5

0,00 ден

Соодветен за домови, канцеларии, викендички, ресторани и секаков вид на простории до 30m2 или 90m3. Овој модел е комплетно автоматизиран, има вграден термостат со што самиот се вклучува или исклучува и ја регулира саканата температура во просторијата. Има вградено и прекинувач за дворежимска работа од 2,2 kW на 4,5 kW по сопствена желба. Поради ваквиот специфичен процес на работа моделот ТК-4,5 е доста економичен во потрошувачката на електрична енергија.

 • 2,2 kW
  2,2 kW
  4,5 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Соодветен за домови, канцеларии, викендички, ресторани и секаков вид на простории до 30m2 или 90m3. Овој модел е комплетно автоматизиран, има вграден термостат со што самиот се вклучува или исклучува и ја регулира саканата температура во просторијата. Има вградено и прекинувач за дворежимска работа од 2,2 kW на 4,5 kW по сопствена желба. Поради ваквиот специфичен процес на работа моделот ТК-4,5 е доста економичен во потрошувачката на електрична енергија.

          

           Технички карактеристики

 • Моќност на греење 2,2 kW и 4,5 kW со регулација
 • Максимална електрична потрошувачка 4,5 kW
 • Димензии (ширина x висина x длабочина): 270mm x 350mm x 380mm
 • Монофазна струја
 • Двојна термичка заштита
 • Гаранција 12 месеци со обезбеден сервис и резервни делови за понатамошно одржување

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,2 kW, 4,5 kW