На Попуст!

HAIER FLEXIS PLUS CARBON BLACK Series inverter

46.990,00 ден84.490,00 ден

 • A+++ / A+++ висока енергетска класа на ладење/греење
 • A-PAM DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode- режими на работа
 • LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Антибактериски филтер и вграден SUPER NANO-AQUA јонизатор
 • Функција Ecopilot light sensor – клима уредот се
 • прилагодува на навиките на луѓето во просторијата, со што се постигнува заштеда на енергија до 36%.
 • Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+),
 • 3D Air Flow функција
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart,
 • Real Clock Timer
 • 3,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A+++ / A+++ висока енергетска класа на ладење/греење
 • A-PAM DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode- режими на работа
 • LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Антибактериски филтер и вграден SUPER NANO-AQUA јонизатор
 • Функција Ecopilot light sensor – клима уредот се
 • прилагодува на навиките на луѓето во просторијата, со што се постигнува заштеда на енергија до 36%.
 • Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+),
 • 3D Air Flow функција
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart,
 • Real Clock Timer
Модел Капацитет –
ладење / греење (kW)
Haier FLEXIS 12 3,5 (1,0 ÷ 4,0) / 4,2 (1,0 ÷ 5,2)
AS35S2SF1FA / 1U35S2SM1FA
Haier FLEXIS 18 5,2 (1,4 ÷ 7,0) / 6,0 (1,4 ÷ 6,9)
AS50S2SF1FA / 1U50S2SJ2FA
Haier AS71S2SF1FA-WH / 7,0 (2,2 ÷ 7,5) / 8,0 (2,4 ÷ 8,5)
1U71S2SG1FA Flexis
само бела внатрешна – по нарачка

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW, 5,0 kW, 7,0 kW