Vivax AENI (N-Design)

25.990,00 ден41.990,00 ден

 • 3,5 kW
  5,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 • Енергетска ефикасност SEER/ SCOP 7.0/ 2
 • Опсег на ладење -15оC ~ 50оC
 • Опсег на греење -20оC ~ 30оC
 • Филтер за прашина, каталистички филтер
 • Греачи на компресор и кондезатор
 • Припрема за Wi-Fi
   

  Модел

  Капацитет ладење / греење(kW)
   

  VIVAX 12

  3,5  / 3,8 

  30 – 40 m2

   

  VIVAX 18

  5,2 / 5,5 

  40 – 50 m2

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

3,5 kW, 5,0 kW