AUX Cassette inverter (R32)

 • A++ / А+ висока енергетска класа при ладење / греење
 • зголемени капацитети и опсег на работа на ладење / греење
 • рамномерна 4-страна дистрибуција на воздух
 • вградена пумпа за кондензна вода (до 1200mm подигање)
 • едноставно одржување и можност за довод на свеж воздух
 • 24h тајмер и ауторестарт функција
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 52 oC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од  -15 ÷ 24 oC
 • 24 месеци Гаранција

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ / А+ висока енергетска класа при ладење / греење
 • зголемени капацитети и опсег на работа на ладење / греење
 • рамномерна 4-страна дистрибуција на воздух
 • вградена пумпа за кондензна вода (до 1200mm подигање)
 • едноставно одржување и можност за довод на свеж воздух
 • 24h тајмер и ауторестарт функција
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 52 oC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од  -15 ÷ 24 oC
 • 24 месеци Гаранција
 

   Модел

                   Капацитет

           Ладење / греење

AUX ALCA-H60/4DR3HBA     16,0  (4,7 ÷ 17,5) / 17,0 (4,7 ÷ 18,5)                                                                              

Дополнителни информации

Моќност

16 kW

Бренд