Carrier Legacy Inverter

29.990,00 ден

 • А++ / А + енергетска класа на ладење / греење
 • HEPA, Cold Catalyst, Pre филтер за воздух за отстранување и на
 • најмалите честички од воздухот
 • Follow me функција и функција на самочистење
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46ºC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24ºC
- +
Add to wishlist Add to compare
Категорија

Опис

 • А++ / А + енергетска класа на ладење / греење
 • HEPA, Cold Catalyst, Pre филтер за воздух за отстранување и на
 • најмалите честички од воздухот
 • Follow me функција и функција на самочистење
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46ºC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24ºC
Модел Капацитет –

ладење / греење (kW)

цена со ДДВ (ден.)
Carrier Legacy

42QHC012D8LS / 38QHC012D8LS

3,23 (1,1 ÷ 3,6) / 3,52 (1,0 ÷ 3,9) 33.990,00

29.990,00

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

4.2 кw, 3,5 kW