VIVAX S – DESIGN PRO

26.000,00 ден62.000,00 ден

 • A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 • ЕКО режим
 • Функција за заштита на енергија
 • Intelegent defrost
 • Ултра тивка, дигитален дисплеј, тајмер
 • УВ ламба со ултравиолетова светлина со кратки бранови
 • Систем на двојна филтрација кој темелно ги елеминира штетните материи во воздухот ,предфилтерот ефикасно го спречува ширењето на честичките во воздухот
 • Откривање и приказ на грешка
 • Стерилизација на воздухот на 56С за 30мин, и ефикасно оневозможување на вирусите присутни во воздухот
 • 2,2 kW
  2,2 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A ++ /A+ Енергетска класа на ладење и греење
 • ЕКО режим
 • Функција за заштита на енергија
 • Intelegent defrost
 • Ултра тивка, дигитален дисплеј, тајмер
 • УВ ламба со ултравиолетова светлина со кратки бранови
 • Систем на двојна филтрација кој темелно ги елеминира штетните материи во воздухот ,предфилтерот ефикасно го спречува ширењето на честичките во воздухот
 • Откривање и приказ на грешка
 • Стерилизација на воздухот на 56С за 30мин, и ефикасно оневозможување на вирусите присутни во воздухот
Модел

Капацитет

ладење / греење(kW)

VIVAX 09

2,3 ( 0.9 ~ 3.4 ) / 2,9 ( 0.8 ~ 3.4 )

25 – 30 m2

VIVAX 12

3,5 ( 1.1 ~ 4.16 )  / 3,8 ( 0.8 ~ 4.2 )

30 – 40 m2

VIVAX 18

5,2 ( 1.8 ~ 6.1 ) / 5,6 ( 1.4 ~ 6.7 )

40 – 50 m2

VIVAX 24

7.0 ( 2.6 ~ 7.9 ) / 7.3 ( 1.6 ~ 8.8 )

50 -65 m2

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,2 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 7,0 kW