На Попуст!

VIVAX H+ DESIGN

29.990,00 ден

  • A+++ / A++ енергетска класа на ладење / греење
  • Ноќен режим, функција за заштита на енергија
  • Филтер за прашина,био филтер,јонизатор
  • Опсег на ладење -15C
  • Опсег на греење -25 C
  • I feel функција,тивка работа, меморија на последен режим на работа
  • Автоматски режим на работа, Turbo, Auto swing
  • 12 брзини за проток на воздух
  • Wi – fi ready, дигитален дисплеј
- +
Add to wishlist Add to compare
Категорија

Дополнителни информации

Моќност

3,5 kW

Бренд