На Попуст!

HAIER REVIVE

25.990,00 ден46.990,00 ден

 • 2,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ / А+ енергетска класа при ладење и греење
 • Фабрички вграден hOn Wi-Fiможност за управување преку Android ili iO
 • Self-clean функција на внатрешна/надворешна единица
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode- режими на работа
 • Coanda Plus технологија за рамномерна дистрибуција на воздухот
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode, Aнтибактериски филтер
 • Модерниот дизајн дава можност за многу брза и прецизна инсталација
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од  -10 ÷ 43­ oC
 • опсег на работа греење  – надворешна температура од  -15 ÷ 24­ oC
 • Модел

   

  Капацитет
  Haier Revive 09 AS25RHBHRA/1U25YERFRA 2,5 (0,8 ÷ 3,0) / 2,8 (0,8 ÷ 3,3)
  Haier Revive 12

  AS35RHBHRA / 1U35YERFRA

  3,2(0,8 ÷ 3,5)3,4 (0,8 ÷ 4,0)
  Haier Revive 18

  AS50RHBHRA / 1U50YERFRA

   

  4,8 (1,3 ÷ 5,4) / 4,8 (1,3 ÷ 5,4)

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW