Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

SelfTec грејни кабли

ELEKTRA SelfTec®16 ready2heat е само регулирачки греен кабел , наменет за против замрзнување и заштита на цевки и вентили.

Видови на SelfTec

SelfTec®PRO
SelfTec®DW
SelfTec®PRO TC

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.