Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

SelfTec®PRO TC

Саморегулирачки ELEKTRA SelfTec®PRO TC Грејни кабли

Напреден систем за заштита од мраз на предмети кои можат да претрпат оштетување од ниски температури како што се: цевни доводи за централно греење како и вентили кои во моментот не се во функција. Каблите се отпорни на високи температури како при работа така и кога се исклучени.

Технички карактеристики

Излезна моќност (+10°C):30 W/m
Електрично напојување:230 V ~ 50/60 Hz

Надворешни димензии на кабел:

~ 6 x 13,5 mm

Минимална температура за инсталација:

-50°C

Максимална работна температура:

+100°C

Максимална температура на изложеност:

+135°C (power-off)

Тип на греен кабел:

self-regulating, conductor screen, single-side power supply

Спроводник:

nickel-coated copper 2 x 1.3 mm2

Изолатор:

XLEVA

Надворешна облога:

HFFR

Минимален радиус на превиткување:

35mm

Максимална должина по коло (+10oC):

109m

Осигурувач, C-type:

40A
ISO 9001 сертификат:IQNET, PCBC
Обележје на продуктот:CE

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.