На Попуст!

HAIER TUNDRA PLUS Series inverter

27.990,00 ден64.990,00 ден

 • A++ / A+ висока енергетска класа на ладење /греење
 • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа
 • Антибактериски филтер, Eurovent сертификат
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • A++ / A+ висока енергетска класа на ладење /греење
 • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air
 • Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа
 • Антибактериски филтер, Eurovent сертификат
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
Модел Капацитет –
ладење / греење (kW)
Haier TUNDRA Green 09 2,6(0,8 ÷ 3,4) / 2,9 (1,0 ÷ 3,8)
AS25TADHRA-CL / 1U25BEЕFRA
Haier TUNDRA Green 12 3,6 (1,0 ÷ 4,0) / 3,7 (1,1 ÷ 4,6)
AS35TADHRA-CL / 1U35МEЕFRA
Haier TUNDRA Green 18 5,0 (1,3 ÷ 5,8) / 5,2 (1,4 ÷ 6,0)
AS50TDDHRA-CL / 1U50МEЕFRA
Haier TUNDRA Green 24 7,0 (2,2 ÷ 8,5) / 8,1 (2,4 ÷ 10,0)
AS68TEBHRA-CL / 1U68REFFRA

Дополнителни информации

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 7,0 kW

Бренд