На попуст!

CARRIER EXTREME INVERTER

35.990,00 ден69.990,00 ден

 • Високи SCOP и SЕЕR од 10,5 !!!
 • A+++ /А++највисока енергетска класа при греење/ладење
 • Интергриран греач на надворешна единица за  заштита од замрзнување
 • Pre Filter,Cold Catalyst,Vitamin C ,Ionizer- filtriracki system
 • Golden Fin – antikoroziven,antibakteriski sloj vrz toplinskiot izmenuvac
 • Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart
 • опсег на работа ладење -10 ÷ 50oC
 • опсег на работа греење -15 ÷ 24oC
 • 2,5 kW
  2,5 kW
  3,5 kW
  5,0 kW
  7,0 kW
- +
Add to wishlist Add to compare
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

 • Високи SCOP и SЕЕR од 10,5 !!!
 • A+++ /А++највисока енергетска класа при греење/ладење
 • Интергриран греач на надворешна единица за  заштита од замрзнување
 • Pre Filter,Cold Catalyst,Vitamin C ,Ionizer- filtriracki system
 • Golden Fin – antikoroziven,antibakteriski sloj vrz toplinskiot izmenuvac
 • Wi-Fi уред вклучен во цената
 • Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart
 • опсег на работа ладење -10 ÷ 50oC
 • опсег на работа греење -15 ÷ 24oC
Модел Капацитет –

ладење/ греење(kW)

 Carrier Extreme 2,75 (1.0 ÷ 3.2) / 2.9(0,8 ÷ 3.4)

25 – 35 m2

Carrier Extreme 3,65(1.4 ÷ 4,30) / 3.9(1.1 ÷ 4.4)

30 – 45 m2

Carrier Extreme 5.28 (2.4 ÷ 6.1) / 5,7 (2.1 ÷ 6.7)

40 – 55 m2

Carrier Extreme 7.04 (2.1 ÷ 8.2) / 7.5 (1.5÷ 8.2)

55 m2-70m2

Каталог Carrier Extreme

Дополнителни информации

Бренд

Моќност

2,5 kW, 3,5 kW, 5,0 kW, 7,0 kW