Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Еlektra WoodTec грејни мрежички

Грејните мрежички Elektra Woodtech се наменети за инсталација над бетонска глазура – кошулица под ламинат или инженерско дрво. Може да служат во просторијата како секундарно греење.

Наша препорака: За идеално затоплен дом со ниски трошоци на електрична енергија препорачуваме комбинација од подно греење + инвертер клима уред.

Elektra WoodTec

 1. Греен кабел
 2. Мрежа од фиберглас
 3. Спој на грејниот кабел со ладна опашка
 4. Заштитена ладна опашка
 5. Заштитена ладна опашка
 6. Алуминиумски штит

Конструкција на подот

 1. Ламинат и/ или обработено дрво
 2. Заштитен слој (PE фолија)
 3. ELEKTRA WoodTec грејна мрежа
 4. Флексибилна заштита
 5. Сензор за топлина
 6. Подлога за изолација
 7. Бариера за пареа (PE фолија)

*“Ладна опашка” претставува оној дел од кабелот кој не функционира како грејно тело туку е изолиран дел преку кој се прави поврзувањето на електричното подно греење со напон со струја.

Технички карактеристики

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.