Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

VCDR Грејни кабли

VCDR греен кабел – Главната примена на овој кабел е заштита од снег и мраз на покриви, олуци и доводни цевки. Овој тип на кабел може да се користи во должина од 9 до 175м, и е отпорен за ултравиолетови зраци.

 

Технички карактеристики

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.