Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Elektra TuffTec Грејни кабли

Elektra Snow Tech Tuff е греен кабел погоден за инсталација и монтажа во асфалт, односно против замрзнување на патеки, автомобилски рампи, гаражи, тремови и сл. Клучен параметар е одличната отпорност на многу висока температура (240°C), што го прави кабелот TuffTec™ совршен избор за инсталирање директно во асфалт

Технички карактеристики

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.