Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

SnowTec грејни кабли

Еlektra Snow Tech грејниот кабел е погоден за инсталација во асфалт. Спречува замрзнување на патеки, рампи, гаражи во студените зимски денови каде температурите се под 0. При самото монтирање се поставува специјален термостат опремен со сензор за температура.

Технички карактеристики

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.