Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Сензори за температура

Вградливиот сензорот RTD Ex 903525/50 поврзан со разводна кутија, поради неговиот наменски дизајн, оптимално одговара на барањата на индустриското работно опкружување. Сензорот е сертифициран за апликации во опасни области. Тој е посветен за извршување на мерења на температурата на цевководи или резервоари.

Вградливиот сензорот RTD Ex 903525/50 поврзан со разводна кутија, поради неговиот наменски дизајн, оптимално одговара на барањата на индустриското работно опкружување. Сензорот е сертифициран за апликации во опасни области. Тој е посветен за извршување на мерења на температурата на цевководи или резервоари.

Технички спецификации

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.