Бул. Партизански одреди 17, 2/2, Скопје

+389 78 242 656

Ул. Востаничка, бр. 21, Скопје

+389 2 2736 105
+389 2 2736 104

Elektra DM грејни кабли

Овој греен кабел е наменет за поставување на веќе постоечка бетонска глазура – кошулица, под финално обработен под од плочки , мермер или гранит, 10w од метар должен. Elektra DM грејните кабли може да се инсталираат и со самото тоа греењето да биде примарно или секундарно.

Наша препорака: За идеално затоплен дом со ниски трошоци на електрична енергија препорачуваме комбинација од подно греење + инвертер клима уред.

Технички карактеристики

Доколку имате потреба од нашите производи, побарајте понуда или јавете ни се.